0%
Figyelem: JavaScript futtatása nem engedélyezett böngészőjében vagy ezen a weboldalon! Nem biztos, hogy ebben a kérdőívben így minden kérdésre választ tud majd adni. Kérjük, nézze át böngészője beállításait.

​​​​​​​2020 SZIE Gólyatábor Gödöllő

Tisztelt leendő Hallgatótársaink! Kedves Gólyák!

A Szent István Egyetem 2020-as Gödöllői Gólyatáborába (melyen a Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, a Gépészmérnöki Kar, a Mezőgazdaság- és Környezettudományi Kar, valamint a Gyöngyösi Károly Róbert Campus újdonsült hallgatói vesznek részt) az alábbi űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni.

Örömmel látjuk, hogy szeretnél részt venni az egyetemi életed első nagy buliján. Ha még nem vagy biztos abban, hogy részt veszel-e a Táborban, itt van néhány indok, amivel arra szeretnénk ösztönözni, hogy mindenképp csatlakozz hozzánk! 

A tábor alatt az önfeledt szórakozáson kívül megismerheted jövőbeli csoporttársaidat, akikkel együtt fogjátok venni az egyetemi élet akadályait. Továbbá seniorjaid, azaz a szakodon tanuló felsőéveseket, akik a Tábor alatt végig azon lesznek, hogy a lehető leggördülékenyebben menjen a beilleszkedés, és a Gólyatábor után is folyamatosan figyelemmel kísérik utatok, segítenek lavírozni az egyetemi élet ingoványos talaján, tananyagokkal, tanácsokkal, vagy akár csak pár jó szóval. Emellett megismerheted leendő oktatóid és ügyintézőid a szakmai délelőtt során, akik mindent elmondanak amit a tanévkezdésről tudni érdemes!

És végül de nem utolsó sorban megismerheted a Campust, a kollégiumot, Egyetemünk épületét és közvetlen környezetét valamint a szórakozó helyeket, hogy már az első héten is megtalálj mindent és időben odaérj az óráidra!

A Tábor legfontosabb információi: Időpontja: 2020. augusztus 31. - szeptember 3. (3 éjszaka) Helyszín: 2100 Gödöllő, Szent István Egyetem - Gödöllői Campus Részvételi díj: 25000 HUF (melyet a helyszínen készpénzben kell befizetni). Az ár tartalmazza: szállás díját, érkezés napján csak vacsorát, a hazainduláskor csak reggelit, a többi nap háromszori étkezést, pólót, programokon való részvételt.

25 kérdés található ebben a kérdőívben.